with an eye for quality
Winkelwagen is leeg
Resultaten 6351 - 6400 van 6707

Zwitserse M1883 Zaagrug Zwaard Bajonet

WO1 Zwitserse M1883 Zaagrug Zwaard Bajonet (Sägebajonett Mod. 1883) zoals gebruikt op Vetterli geweren. De bajonet is maker gemarkeerd door Waffenfabrik 'S.J.G.Neuhausen'. De bajonet is compleet met originele leren schede en drager. Mooie originele Zwitserse bajonet in erg goede staat!

Sold
€ 295,00

WH (Heer) K98 Uitgaans Bajonet

Wehrmacht (Heer) K98 uitgaans bajonet (Extraseitengewehr). Het lemmet is in goede staat, het lemmet is niet zichtbaar gemarkeerd. Mooie originele uitgaans-bajonet in goede gebruikte staat!

€ 115,00

S98/05 Gevechts Bajonet met Zaagrug

S98/05 Gevechts Bajonet met Zaagrug (Seitengewehr 98/05 n.A.), een zogenoemd 'butcher' knife. De bajonet is mooi maker gemarkeerd door de firma 'Simson & Co' uit Suhl en 1915 gedateerd, de bajonet heeft een zeldzame zaagrug. De handvaten zijn wellicht ooit vervangen. Zeldzame originele bajonet!

€ 195,00

WO1 Duitse M1884/98 Gevechts Bajonet

WO1 Duitse M1884/98 Gevechts Bajonet (Seitengewehr 98K). De bajonet is maker gemarkeerd door de 'Gebr. Hartkopf' uit Solingen. De schede is wellicht ooit vervangen. Mooie WO1 Duitse bajonet in gebruikte staat!

Sold
€ 95,00

WH (Heer) K98 Uitgaansbajonet met Frog

WH (Heer) K98 Uitgaansbajonet met Frog (Extraseitengewehr mit Seitengewehrtasche), dit is de korte variant. Het lemmet is niet zichtbaar maker gemarkeerd. Mooie originele paradebajonet in goede gebruikte staat!

Sold
€ 145,00

Duitse M1871 kort Zwaard & Schede

Duitse M1871 kort Zwaard & Schede (Faschinenmesser). De lederen en messing constructie schede is mooi gemarkeerd met een eenheid. Mooi origineel keizerlijk Duits zwaard in goede gebruikte staat!

€ 225,00

Nederlanse M95 'Hembrug' Artillerie Bajonet

Nederlanse 'Hembrug' Artillerie Bajonet voor het geweer M.95. De lange type bajonet is compleet met zijn leren schede. De 'Hembrug' gemarkeerde bajonet en schede hebben matchende serie-nummers. Mooie originele M95 Hembrug bajonet!

Sold
€ 225,00

Luftwaffe K98 Bajonet Frog 1937

Luftwaffe K98 Bajonet Drager (Seitengewehrtragetasche), gemaakt van goede kwaliteit chocoladebruin leer en is mooi maker gemarkeerd en 1937 gedateerd. De frog is mooi 'L.B.A.(S)' gemarkeerd en toont verschillende eenheidsmarkeringen, waaronder een voor het vliegveld van 'Fritzlar'. Mooi origineel ...

Sold
€ 175,00

Luftwaffe Dolkdraagriem 1938

Luftwaffe Dolkdraagriem voor onder het uniform (Unterschnallkoppel). De 90 cm lange bruin leren en grijze stoffen riem is mooi maker gemarkeerd en 1938 gedateerd, het is ook 'L.B.A.' gemarkeerd en eenheid gemarkeerd voor het 'Flak Regiment 64'. Zeldzame originele dolkdraagriem in zeer goede staat!

Sold
€ 150,00

Laat oorlogse Luftwaffe 'katoenen' M43 Uniformjas

Laat oorlogse Luftwaffe 'katoenen' M43 Uniformjas (Feldbluse). De jas is RB.Nr. en maat (borstomtrek 95cm) gemarkeerd en is 1944 gedateerd, de borst-adelaar is verwijderd. Zeldzame originele laat oorlogse Luftwaffe uniformjas in gebruikte staat!

Sold
€ 795,00

Duitse Patriottische Banner

Duitse Kijzerreik/WO1 Patriottische Banner (Nationalfahne/Patriotische Fahne). Drie-delige katoenen vlag, de vlag heeft een tunnel-lus om hem aan een stok of koord te hangen. De vlag is ongeveer 228 x 75 cm groot. Mooie decoratieve originele patriottische vlag!

€ 135,00

Luftwaffe Vluchtlogboek

Luftwaffe Vluchtlogboek van Feldwebel 'Fritz Bauknecht' (Flugbuch). Het logboek is 6 juli 1943 gedateerd en bevat aantekeningen tot en met 6 juni 1944. Er zijn 212 vluchten gemaakt. Leuk origineel logboek!

Sold
€ 100,00

Onbekende grote 'Affe'-achtige rugzak

Onbekende grote 'Affe'-achtige rugzak (Tornister). De grote rugzak is ongeveer 60 x 35 x 15 cm groot en heeft een flap van koeienhuid. De rugzak is niet zichtbaar maker gemarkeerd of gedateerd. Mooie rugzak!

€ 195,00

WH (Heer) Medische Onderofficier's M42 Mantel

WH (Heer) Medische Onderofficier's M42 Mantel (Tuchmantel). De mantel is compleet met een paar schouderstukken zoals bedoeld voor een 'Unteroffizier' in een Medische (Sanitäts) eenheid. Er is wat (mot)schade. Mooie laat oorlogse mantel!

Sold
€ 550,00

Saksische 'Friedrich August Medaille' in Bronze

Saksische 'Friedrich August Medaille' in Bronze. De medaille is compleet met zijn originele lange lintje. Mooie originele medaille in erg goede staat!

€ 35,00

Luftschutz Ere-Document

Luftschutz Ere-Document (Luftschutz ist Landesverteidigung Ehren-Urkunde). Het kleurrijke document werd op 1 maart 1941 uitgereikt aan Untergruppenführer 'Willy Meywerk'. Decoratief origineel groot formaat ere-document in gebruikte staat!

Sold
€ 75,00

WH (Heer) M39 Type Borstadelaar

Wehrmacht (Heer) M39 Type Borstadelaar (Hoheitsabzeichen). De adelaar is uitgevoerd in de zogenoemde 'BeVo' weef stijl in grijze draad op een veld-grijze linnen ondergrond. Mooi exemplaar in goede ongebruikte staat!

€ 70,00

Wehrmacht bakelieten container voor 6 signaal patronen

Wehrmacht bakelieten container voor 6 signaal patronen/lichtkogels (6 Sternsignalpatronen). De bakelieten container is mooi maker gemarkeerd met 'boa' en 1941 gedateerd. De container is compleet met het originele papieren label voor 6 rode signaalpatronen. Mooie originele container in erg goede ...

Sold
€ 150,00

Verwundeten Abzeichen in Silber 'L/11'

'Verwundeten Abzeichen in Silber'. De 'Zink' type medaille is mooi maker gemarkeerd met nummer 'L/11' wat duidt op productie door de firma 'Wilhelm Deumer' uit Lüdenscheid. Mooi origineel exemplaar in goede staat!

Sold
€ 100,00

Waffen-SS Mantel voor Motorrijders

Waffen-SS Mantel voor Motorrijders (Kradmantel), maker gemarkeerd door het 'Klepper-Werke Stich & Klepper' en 1944 gedateerd. Compleet met 'SS-Dachau' depot markering. Erg zeldzame originele SS gemarkeerde Kradmantel in goede gebruikte staat!

Sold
€ 1495,00

Duits binnenwerk voor een helm maat 62/55

Duits binnenwerk voor een helm (Stahlhelm Innenfutter). Maat 54 leren binnenwerk voor een helmschaal in maat 62, het binnenwerk is maker gemarkeerd door de firma 'Schuberth Werk K.G.' uit Braunschweig en 1943 gedateerd. Mooi originele binnenwerk in top staat!

€ 300,00

Kriegsmarine Admiraal's Mantel van Konteradmiral 'Walter Isendahl'

Kriegsmarine Mantel (Mantel) zoals bedoeld voor een Admiraal's rang. De mantel is 31 Maart 1915 gedateerd en staat op naam van Char. Konteradmiral 'Walter Isendahl'. Compleet met originele schouderstukken een WO2 type Kriegsmarine knopen. Prachtige originele mantel, bijzonder stuk geschiedenis!

€ 4950,00

Duitse Keizerlijke Marine Officier's Dolk op naam van 'Freiherr von Stein'

Officiersdolk (Dolch für Offiziere) van de Duitse Keizerlijke Marine (Kaiserliche Marine) met ivoren greep, vernoemd naar 'Freiherr Heinz von Stein zu Lausnitz' Kommandant der UB 27). Prachtige en zeldzame originele keizerlijke marine dolk op naam van een U-Boot commandant met ivoren greep!

€ 3950,00

Wehrmacht Afstandsmeter Wieg

Wehrmacht Afstandsmeter Wieg (Lagergabel) voor op een statief, bedoeld voor de 'Em 1m R.' (Entfernungsmesser Em 1 R36). De weig toont een 'WaA'-markering. De wieg is overgeschilderd en doorgebruikt in het Finse leger. Perfect om een ​​statief mee te completeren!

Sold
€ 75,00

Set van 2 Wehrmacht Verbandpakjes 1942

Set van 2 Wehrmacht Verbandpakjes (Verbandpäckchen). De pakjes zijn geproduceerd door de firma 'Bruno Bittermann' in Berlin en de pakjes zijn 1942 gedateerd. Mooie originele exemplaren in goede ongebruikte staat! 

€ 40,00

'Ehrenkreuz für Frontkämpfer'

Hindenburg Kruis 1914-18 (Ehrenkreuz für Frontkämpfer), compleet met zijn 14cm lange lintje. Het magnetische kruis is niet maker gemarkeerd met 'O.2.'. Mooi exemplaar in erg goede staat!

Sold
€ 15,00

WO1 Verwundeten Abzeichen in Silber

Eerste Wereldoorlog 'Verwundeten Abzeichen in Silber 1918'. De magnetische stalen medaille is compleet met zijn functionele naald en haak. De medaille bevat nog bijna al zijn originele zilveren finish. Mooi origineel Verwundeten Abzeichen!

€ 65,00

WO1 IJzeren kruis 2e Klasse 'S'

Eerste Wereldoorlog IJzeren kruis 2e Klasse (Eisernes Kreuz 2. Klasse). Het kruis is maker gemarkeerd met een 'S' wat duidt op productie door een onbekende fabrikant. Mooi origineel IJzeren Kruis 2e Klasse in goede gebruikte staat!

Sold
€ 80,00

WO1 Pruissisch Koppelslot met Leren Flap

Eerste Wereldoorlog Pruissisch Koppelslot (Koppelschloß Preussen). Het stalen koppelslot is niet zichtbaar maker gemarkeerd of gedateerd. Het koppelslot is compleet met zijn originele leren flap, deze is mooi maker gemarkeerd door de firma 'St.Orthey' uit Marienberg/Ww. Prachtig origineel ...

€ 250,00

NSRKB Lidmaatschapsspeldje

'Nationalsozialistischer Reichskriegerbund' (NSRKB) Lidmaatschapsspeldje voor civiele dracht (Zivilabzeichen). Het aluminium speldje is 'Ges.Gesch.' en nummer '2' gemarkeerd. Mooi origineel lidspeldje in erg goede staat!

Sold
€ 25,00

NSRKB Officier's Armband

NSRKB 'Nationalsozialistischer Reichskriegerbund' (Kyffhäuserbund) Officier's Armband (Armbinde) met een horizontale gouden strook welke een officier's rang aangeeft. Mooie originele nog aan elkaar genaaide en duidelijk uniform verwijderde armband in erg goede staat!

Sold
€ 145,00

Geëmailleerde DRK Lidmaatschapsspeld

Geëmailleerde Lidmaatschapsspeld (Mitgliedsabzeichen) van het Duitse Rode Kruis (Deutsches Rotes Kreuz). Mooi gemerkt met 'O.P.' en 'Ges.Gesch.' op de achterkant. Compleet met zijn originele naald, er is geen emaille schade. Mooi origineel DRK speldje in erg goede staat!

Sold
€ 65,00

WH (Heer) M40 SD Gevechtshelm

Wehrmacht (Heer) M40 Gevechtshelm (Stahlhelm M40) met één plaatje. De helm is gemarkeerd met maker en maat 'ET64' en is compleet met zijn originele helaas zwaar beschadigde binnenwerk. Mooie originele M40 helm in goede staat!

Sold
€ 950,00

OT 'Org.Todt' Mouwband voor Leiders

OT 'Org.Todt' Mouwband voor Leiders (Ärmelband für Führer). De mouwband is een BeVo-geweven variant met witte randen die duiden op een hogere rang van officier/leider. De mouwband is in duidelijk gedragen en uniform-verwijderde staat, en zit nog steeds aan elkaar gestikt. Zeldzame originele ...

Sold
€ 395,00

'Deutschland Erwacht' Sigaretten-Bilderalbum

Duits sigaretten 'Bilderalbum': 'Deutschland Erwacht' (Duitsland wordt wakker), het boek is compleet met alle 225 plaatjes en de grote uitvouwbare poster achter in het boek. Het boek is in goede gebruikte staat met wat minimale vlekjes en gebruikssporen, zie foto's. Mooi en gezocht boek!

€ 95,00

Verwundeten Abzeichen in Schwarz

'Verwundeten Abzeichen in Schwarz'. Dit is een niet-magnetisch exemplaar gemaakt van messing. De medaille is niet zichtbaar maker gemarkeerd. Mooi origineel exemplaar in erg goede staat!

Sold
€ 50,00

Moederkruis in Goud met Doosje

Moederkruis in Goud met Doosje (Ehrenkreuz der deutschen Mutter). Het doosje is mooi maker gemarkeerd door de firma 'B.H. Mayer' uit Pforzheim. Mooie originele set in goede staat!

Sold
€ 140,00

Italiaans/Duitse Afrika Campagne Medaille

Italiaans/Duitse Afrika Campagne Medaille (Medaille für den Italiensch-Deutschen Feldzug in Afrika). De medaille is compleet met zijn originele, licht vervaagde, lintje. Mooi origineel exemplaar in goede gebruikte staat!

Sold
€ 165,00

IJzeren Kruis 2e Klasse

IJzeren Kruis 2e Klasse (Eisernes Kreuz 2. Klasse). Het kruis is compleet met zijn originele 15cm lange lintje. Het kruis is niet zichtbaar maker gemarkeerd. Mooi exemplaar in goede gebruikte staat!

Sold
€ 145,00

Panzerkampfabzeichen in Bronze 'Frank & Reif'

'Panzerkampfabzeichen in Bronze' met alle bronze finish intact. De medaille is niet zichtbaar maker gemarkeerd, de medaille kan echter worden toegeschreven aan productie door de firma 'Frank & Reif' uit Stuttgart. Prachtig origineel exemplaar in erg goede staat!

€ 450,00

'Deutsche Arbeitsfront' Bureau Ornament

DAF 'Deutsche Arbeitsfront' Bureau Ornament met Swastika in een Tandwiel, het zware kwaliteit ornament toont de gegraveerde tekst 'zum 25 jährigen Jubiläum, Kriegsjahr 1942' (voor het 25-jarig jubileum, oorlogsjaar 1942) en een naam 'E.Dally'. Decoratief origineel item!

Sold
€ 225,00

WH (Heer) Artillerie Officier's Uniformjas

Wehrmacht (Heer) Officier's uniformjas zoals bedoeld voor een 'Oberstleutnant der Artillerie' met de functie van 'Waffen Offizier'. Prachtige originele jas in erg goede staat!

€ 1650,00

WH (Heer) M38 'Artillerie' Officier's Veldmutsje

WH (Heer) M38 'Artillerie' Officier's Veldmutsje (Einheitsfeldmütze M38 für Offiziere), compleet met flat-wire geweven officier's pet-adelaar en hand-geborduurde kokarde en een origineel bevestigde rode 'Artillerie' soutache. Prachtig origineel veldmutsje!

€ 500,00

MG34/42 'Patronenkasten 34'

MG34 of MG42 Munitiekistje (Patronenkasten 34). Het kistje is een vroeg oorlogs aluminium exemplaar en toont een mooie veldgrijze kleur, het kistje is maker gemarkeerd en 1939 gedateerd. De sluitingsclip is beschadigd. Mooi origineel kistje in gebruikte staat!

Sold
€ 95,00

Zandkleurige MG34/42 'Patronenkasten 41'

MG34 of MG42 Munitiekistje (Patronenkasten 41), laat oorlogs stalen exemplaar met een mooie zandkleurige verf, maker gemarkeerd met 'bcr' wat duidt op productie door de firma 'Fritz Weber & Co.' uit Berlin. Prachtig exemplaar in goede gebruikte staat!

Sold
€ 200,00

Leren Tasje voor de 'Erkennungsmarke'

Leren Tasje voor het herkenningsplaatje/ID-disc (Leder Tasche für Erkennungsmarke). Het leren tasje is compleet met origineel draagkoord. Het tasje is niet zichtbaar maker gemarkeerd of gedateerd maar is gegarandeerd een origineel periodiek item. Mooi exemplaar in mint staat!

€ 50,00

Duits 'Halbe-Fünf' Sigaretten-blikje

Duits 'Halbe-Fünf' Sigaretten-blikje (Zigaretten). Het lege blikje is gemarkeerd met 'Deutsches Reich' en had een verkoopprijs van '5 Reichspfennig' wat het dateert uit de periode van het Derde Rijk. Het blikje bevindt zich in een goede gebruikte staat. Decoratief origineel sigaretten blikje!

Sold
€ 20,00

Wehrmacht 'Militär-Musik' Mondharmonica

Wehrmacht Mondharmonica (Harmonika). De mondharmonica toont de tekst 'Mondharmonica' (Leger Muziek). De mondharmonica bevindt zich in een goede gebruikte staat. Leuk origineel persoonlijk item!

Sold
€ 85,00

Wehrmacht 'Turkistan' Vrijwilliger Schouderstukken

Wehrmacht vrijwilligers schouderstukken zoals bedoeld voor een persoon in het 'Turkistan Legioen'. De schouderstukken zijn compleet met opschuif tongen, de schouderstukken zijn ongeveer 11 cm lang. Mooi origineel paar in erg goede staat!

€ 100,00

VDI klein porseleinen schaaltje 'Dresden 1939'

Vereniging van Duitse Ingenieurs 'VDI' (Verein Deutscher Ingenieure) klein porseleinen schaaltje, gemarkeerd met 'Dresden 1939'. Het porseleinen schaaltje is mooi gemerkt door het beroemde bedrijf 'Meissen'. Decoratief origineel item!

Sold
€ 65,00